Zit je niet lekker in je vel op het werk? Wil je iets anders maar weet je niet waar je moet beginnen?


Bij The Jobfitters helpen we mensen weer voldoening uit hun werk te halen. Voor de mensen die de subsidie van NL Leert Door zijn misgelopen is er nu een speciaal kortingstarief voor ons pragmatische loopbaantraject van €769,95 voor 499 inclusief gratis Loopbaankit!

 • 4 uur persoonlijke coachgesprekken
 • Gratis Loopbaankit voor helderheid over wie je bent en wat je zoekt in een baan
 • Arbeidsmarktrapport met inspiratie voor passende job opties
 • Een helder actieplan voor je toekomst
 • Concrete verbetersuggesties voor jouw Linkedin en CV
 • Tips & Tricks om succesvol te netwerken en solliciteren

Zullen we een telefonische kennismaking inplannen om te bepalen of ons pragmatische loopbaantraject geschikt is voor jou?

KENNISMAKEN


Je werkt gemiddeld

0

uur in je leven


Die kostbare uren wil jij toch ook goed besteden? Maar heb je het gevoel dat je dat nu niet doet? Dan is het tijd voor een carrièreswitch.

 

Dit is jouw kans om je carrière een nieuwe richting te geven

Je hebt de regeling voor Gratis Loopbaanadvies net misgelopen. Dat is natuurlijk jammer maar niet een reden om nu ineens niet meer te investeren in je toekomst.

Veel te veel mensen doen werk waar ze geen voldoening uithalen. Dat is zonde van jouw tijd en energie. Wij willen jou helpen om uit de piekermodus in de actiemodus te komen.

Hoe doen we dat? In drie simpele stappen. Eerst ga jij aan de slag met de Loopbaankit om inzichten op te doen over jouw wensen in een baan en organisatie. Ook leer je jezelf beter kennen.

Vervolgens gaat jouw Jobfit Coach aan de slag om jou inspiratie te geven voor een passende volgende carrièrestap. Je coach geeft jou suggesties voor banen, organisaties, en vacatures op basis van jouw carrière profiel.

Tot slot helpen we jou met sollicitatie & netwerk tips en een concreet actieplan om jou te helpen jouw volgende carrièrestap te maken.

Gedurende een telefonische kennismaking kunnen we jou hier alles over vertellen!

JA, IK WIL KENNISMAKEN
 

Een pragmatisch loopbaantraject om jouw koers voor je carrière te bepalen

Volg deze drie stappen en je hebt  de inzichten, passende job opties, en de tools om jouw volgende carrière stap te kunnen maken. Zodat je werk gaat doen wat er voor jou toe doet en waar jij voldoening uithaalt.


Stap 1

Jobfitters Loopbaan Kit

Helderheid over wat je zoekt in een baan en wat jij de arbeidsmarkt te bieden hebt

Ik wil iets anders maar ik weet niet wat…

 • Hou zelf de touwtjes in handen en bepaal je eigen carrièrepad met een heldere toekomst visie

 • Ontdek wat je leuk vindt om te doen en wat jou écht motiveert

 • Jij weet straks heel goed te zeggen wat je nou eigenlijk zoekt in een baan

 • Kom erachter in wat voor type organisatie jij het beste past

LEES MEER
Stap 2

Persoonlijk Job
Advies

De doorvertaling van inzichten naar concrete job suggesties

Ik weet veel over mezelf maar ik weet niet hoe ik dat kan koppelen aan een baan…

 • Jouw arbeidsmarktscan met alle job opties die passen bij jouw wensen.

 • Een lijst met vacatures waarop je meteen kunt solliciteren.

 • Kom in contact met ons netwerk aan professionals die jou kunnen vertellen over hun beroep


LEES MEER
Stap 3

Effectief Solliciteren

Alles wat je nodig hebt om uit de piekermodus in de actiemodus te komen

Ik voel me vast, ik blijf maar in m’n hoofd dwalen

 • Een concreet actieplan voor jouw toekomst

 • Concrete verbetersuggesties voor jouw LinkedIn en CV

 • Life Design tactieken om te ontdekken wat bij je past

 • Tips & Tricks om succesvol te netwerken en solliciteren


LEES MEER

Onze tevreden klanten


Image

"De Jobfitters Loopbaankit heeft mij geholpen om beter onder woorden te brengen wat ik in huis heb en wat ik belangrijk vind in een baan.  Vervolgens ben ik door het persoonlijk job advies gaan ontdekken wat voor mij leuke en ook reële job opties waren."

Astrid(29)

Image

"De Jobfitters Loopbaankit heeft mij inzicht gegeven in waar ik in m'n werk energie van krijg. Ook hebben de oefeningen over mijn persoonlijkheid en vaardigheden me geholpen om goed te kunnen reflecteren op wat ik de arbeidsmarkt te bieden heb."

Alexander (30)

Image
"Dankzij de betaalbare en toegankelijke methode van de Jobfitters Loopbaankit en het Persoonlijk Job Advies, heb ik
geleerd dat passie en werk niet iets verschillends hoeft te zijn. Ook heb ik ervaren dat je je droombaan of functie zelf kunt creëren en hoe je dat doet. En dat het een ontspannen en fijn proces kan zijn, de stap naar een nieuwe uitdaging."
Hieke (33)

Image

“Ik had behoefte aan een nuchtere blik op mijn carrière. Ik was al naar andere loopbaancoaches geweest maar die praatte mij allemaal naar m’n mond toe. Mijn coach bij The Jobfitters gaf me op basis van mijn wensen en profiel vernieuwende suggesties voor een vervolgstap. Ik ben een keer echt geholpen!” 

Koen(32)


Image

“In de tijd voor Jobfitters was ik nog erg zoekende naar mijn droombaan en wat me nou echt enthousiast maakt. De Jobfitters Loopbaan Kit was een leuke manier om te leren over mezelf en wat ik nou eigenlijk belangrijk vind in een baan.  Ik vond het heel fijn dat vervolgens een coach mij hielp met inspiratie over banen en bedrijven waar ik het bestaan niet van af wist. Momenteel ben ik veel gerichter aan het zoeken waardoor ik zeker weet dat mijn droombaan ga vinden!” 

Sylvie (28)

Zullen we kennismaken?


  We willen liever eerst met je kennismaken voordat we je laten starten met de speciale aanbieding voor loopbaanadvies. Je hebt vast nog wat vragen die je beantwoord wilt hebben voordat je de investering van 499 euro wilt doen. Ook willen we de telefonische kennismaking gebruiken om meer te leren over jouw carrière dilemma zodat we goed kunnen bepalen of ons loopbaanadvies geschikt is voor jou. Als jij de onderstaande gegevens invult dan bellen we jou binnen 1-2 werkdagen op om een telefonische kennismaking in te plannen.