#2 Vincent doet het beide: hij is consultant en trouwambtenaar

Gepost op:

22 oktober 2021

Een carriereswitch is niet altijd nodig. Dat bewijst Vincent met zijn verhaal. Hij heeft een goede baan als consultant maar wilde ook zijn creatieve spreek talent ergens in kwijt. Ik tipte hem voor een rol als trouwambtenaar en 6 maanden later voltrok hij het huwelijk van een van zijn goede vrienden. Hoe combineert hij zijn baan met zijn nieuw ontdekte passie? En wat zijn de stappen die hij heeft genomen om het te durven doen? Je hoort het allemaal in deze podcast aflevering.

Nieuwste posts

#4 Eric’s hobbelige pad naar succesvol film ondernemer op z’n 40ste

11 november 2021

#3 Heb jij een bullshitbaan?

4 november 2021

#2 Vincent doet het beide: hij is consultant en trouwambtenaar

22 oktober 2021

Wil je operatieassistent worden? Nitza deelt haar ervaring

12 oktober 2021