Online cursus

Jouw
carrièrekompas

Geef richting aan je carrière

Toen je begon aan je carrière had je waarschijnlijk een beeld over hoe het zou gaan lopen. Maar dat beeld is inmiddels ingehaald door de realiteit. Je hebt een hoop geleerd over wat je niet wil maar hoe ga je nu constructief bouwen aan wat je wel wilt?

Je wilt de veertig jaar dat je gemiddeld werkt niet laten afhangen van toevalligheden toch? Je wilt het liefst een visie hebben over waar je naartoe gaat en waarom.

Met Jouw Carrière Kompas krijg je concrete inzichten over jezelf, de baan die je zoekt en de werkomgeving die goed bij je past. Hierdoor zul je merken dat je veel scherper zicht hebt op wat je met je toekomst wil.

Zodat je altijd werk blijft doen waar je energie uithaalt en met enthousiasme naartoe gaat. Het leven is namelijk te kort om onverschillig te zijn over je werk.

Lees hieronder meer over de inhoud van de online cursus Jouw Carrière Kompas.

Ja, dat wil ik!

Ben je klaar om een visie op te bouwen en richting te geven aan je carrière? Schrijf je dan nu in voor Jouw carrièrecompas!

Nu tijdelijk van €69 voor €47

beroepentests

Herken je dit?

Je loopt rond met het gevoel ‘is dit het nou?’ Je hebt een leeg gevoel over je werk. Je bent eigenlijk een heel enthousiast persoon maar merkt dat je dat even helemaal kwijt bent op het werk. Je wilt weer die energieke en enthousiaste versie van jezelf zijn. Maar je hebt geen idee hoe je dat weer kan worden.

Bovendien loop je rond met allerlei twijfels in je hoofd:

 • Ik vind zoveel verschillende dingen leuk; hoe kan ik weten wat nou echt bij me past?
 • Ik ben bang voor het onbekende; hoe weet ik nou zeker of een andere baan beter gaat zijn?
 • Ik heb nu al een hele studie gedaan, zonde om al die jaren weg te gooien en iets totaal anders te gaan doen.
 • Ik heb een goeie baan, straks moet ik achteruit in salaris…
 • Ben ik niet gewoon aan het zeuren? Ik heb het toch goed voor elkaar…
 • Ik kan het ‘andere’ helemaal niet. Ben ik wel goed genoeg?
 • Wat vindt mijn omgeving van een carrièreswitch? Verklaren ze me niet voor gek?

Dat eeuwige gepieker kan echt stoppen

Waarschijnlijk ben jij – net als ik- niet gezegend met een natuurlijk roeping zoals Gretha Thunberg, Max Verstappen of Simon Sinek. Daardoor heb je nog niet het gevoel van ‘YES dit is het!’ gehad. Je weet ook eigenlijk helemaal niet hoe dat voelt om echt in je element te zitten.

Gelukkig leven we in een tijd waarbij het heel normaal is om in je carrière een sprong naar links of naar rechts te maken. Het is niet meer gebruikelijk om bij maar een werkgever een carrière ladder te beklimmen. Je hoeft bovendien ook niet je hele leven in de marketing te werken omdat je daar toevallig in bent gerold. Je kan dus verschillende functies en werkomgevingen uitproberen om dat YES gevoel bij jezelf te ontdekken.

Omdat carrières minder uitgestippeld zijn als vroeger wil je wel ergens houvast hebben. Want hoe maak je nou de juiste keuzes over je volgende carrière stap? Je wilt dat niet aan het toeval overlaten toch? Je wilt het gevoel hebben een weloverwogen beslissing te maken over je toekomst.

Om dat te kunnen doen heb je inzichten nodig over:

 • Waar je nou echt goed in bent; want hoe meer tijd je op het werk besteed aan dingen waar je goed in bent. Hoe meer impact je maakt en hoe gelukkiger je daar van wordt.
 • Wat je nou echt belangrijk vind in werk; dit zijn de dingen die jou iedere dag motiveren om naar kantoor te gaan en je best te doen.

Vervolgens wil je ook het vertrouwen hebben in jezelf om een keer een nieuwe stap in je carrière te maken. Want als je dat vertrouwen niet hebt dan ga je uit angst keuzes maken en dat zijn nooit de beste keuzes voor jezelf.

Met Jouw Carrière Kompas geef ik jou de inzichten die je over jezelf nodig hebt en ook de praktische handvatten om vanaf nu met vertrouwen carrière keuzes te maken die jou voldoening geven.


Ben jij klaar om te stoppen met piekeren en nu echt eens te gaan bouwen aan een carrière waar jij voldoening uithaalt?


‘Laat je niet verleiden om te denken in termen: wat heeft de baan mij te bieden? Maar ga in plaats daarvan op zoek naar het antwoord op de vraag: wat heb ik de wereld te bieden?

En hoe ga ik ervoor zorgen dat ik mijn sterktes verder uitbouw zodat ik uiteindelijk kan genieten van die (financiële) vrijheid en het respect en de waardering krijg waar ik naar op zoek ben?’

— Cal Newport

Hoe ziet Jouw Carrière Kompas eruit?

Met de online cursus kan jij zelfstandig aan de slag om te bepalen wat jij belangrijk vind in werk en hoe jij jouw kwaliteiten kunt inzetten om meer impact te maken.

Na het doen van de cursus zul jij jouw carrière nooit meer laten afhangen van toevalligheden. Ook zul je met vertrouwen durven te kiezen voor een baan die er voor jou toe doet.

De investering in de online cursus Jouw Carrière Kompas is slechts €47.

Wat krijg je?

 • Dertien praktische en inspirerende oefeningen om jezelf beter te leren kennen—wat zijn je sterktes? Wat drijft jou? Waar haal je energie uit? En wat voor type werkomgeving past het beste bij jou?
 • Drie effectieve persoonlijkheidstesten.
 • Inspiratie van succesvolle carrièreswitchers (mensen die zo nu en dan het roer om hebben gegooid); hoe hebben zij dat gedaan? En wat heeft hun daarin succesvol gemaakt?

Wat levert het je op?

Voorheen kon je dagen vullen met het piekeren over wat je nou moest gaan doen met je carrière. Je zat vast in je hoofd en wist niet waar je moest starten. Met Jouw Carrière Kompas heb je de juiste mindset om carrière keuzes echt te gaan maken.
 • Je weet straks wat jouw vaardigheden zijn en gaat die ook actief gebruiken in je carrière.
 • Je gaat keuzes maken op basis van wat jij belangrijk vindt en niet wat je denkt dat anderen belangrijk vinden.
 • Je ontdekt wat je leuk vindt om te doen en wat jou écht motiveert.
 • Je hebt straks zelf de touwtjes in handen en bepaalt je eigen carrièrepad met een heldere visie over je carrière.
 • Je weet heel goed de banen te herkennen die bij jou passen.
 • Je hebt vertrouwen in jezelf en de keuzes die je maakt.
 • Je hebt de drive om er echt voor te gaan.

Heb je na de cursus nog behoefte aan concrete job suggesties op basis van jouw profiel?

De online cursus Jouw Carrière Kompas heeft jou veel inzichten gegeven over jezelf en wat je zoekt in een baan. Maar vind je het nog lastig hoe je dat kan koppelen aan een concrete baan of carrièrepad voor jezelf? Dan helpt het als er iemand is die op basis van jouw profiel je kansen op de arbeidsmarkt laat zien. Zowel de makkelijke als moeilijk(er) realiseerbare opties. Zodat je uiteindelijk die baan vindt waar jij voldoening uithaalt!

In een een-op-een persoonlijk job advies gesprek met mij krijg jij een helder beeld jouw carrièremogelijkheden en ontdek je misschien wel carrièrerichtingen waar je zelf nooit aan hebt gedacht.

Is de cursus Jouw Carrière Kompas geschikt voor mij?

Herken jij je in de onderstaande omschrijvingen? Dan is de online cursus zeker iets voor jou!
Voor echte doeners en mensen met een proactieve instelling.
Mensen die op de een of andere manier vastzitten, maar vastbesloten zijn om een verandering aan te brengen.
Mensen die niet weten wat ze willen doen, maar bereid zijn om erachter te komen.
Mensen die bereid zijn buiten hun comfortzones te stappen om nieuwe kansen te creëren.
Mensen die problemen willen oplossen, dingen willen maken, hard willen werken en impact willen hebben.

‘Psychology says:
Go with the choice that scares you the most, because that’s the one that’s going to help you grow.’

Wat anderen zeggen

Astrid (29)

“De Online Cursus Jouw Carrière Kompas heeft mij geholpen om beter onder woorden te brengen wat ik in huis heb en wat ik belangrijk vind in een baan. Vervolgens ben ik door het persoonlijk job advies gaan ontdekken wat voor mij leuke en ook reële job opties waren.”

Alexander (30)

“Jouw Carrière Kompas heeft mij inzicht gegeven in waar ik in m’n werk energie van krijg. Ook hebben de oefeningen over mijn persoonlijkheid en vaardigheden me geholpen om goed te kunnen reflecteren op wat ik de arbeidsmarkt te bieden heb.”

Hieke (36)

“Dankzij de betaalbare en toegankelijke methode van Jouw Carrière Kompas en het Persoonlijk Job Advies, heb ik geleerd dat passie en werk niet iets verschillends hoeft te zijn. Ook heb ik ervaren dat je je droombaan of functie zelf kunt creëren en hoe je dat doet. En dat het een ontspannen en fijn proces kan zijn, de stap naar een nieuwe uitdaging.”

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik starten met de cursus?
Je kunt op ieder gewenst moment starten met de cursus. Als je de betaling hebt voldaan ontvang je meteen je inloggegevens voor de online werkomgeving.
Wat is de investering?
De investering bedraagt slechts €47.
Voor wie is het programma geschikt?
Voor mensen (jong en oud) die op een kruispunt staan in hun carrière. Ze willen iets anders maar weten nog niet precies wat en waar. Ze zijn opzoek naar richting en houvast in hun zoektocht zodat ze gericht naar een volgende stap kunnen zoeken.
Tot wanneer hou ik toegang tot de online omgeving?
Je hebt een jaar lang toegang tot de online-cursusomgeving
Is er ook een mogelijkheid voor een-op-een contact?

Ja, die mogelijkheid is er zeker. Ik kan jou helpen om na de cursus jouw zelfinzichten te analyseren en concrete job opties te bepalen. Voor meer informatie kijk op: persoonlijk job advies.

Ook kun je gedurende de cursus gebruik maken van de mogelijkheid om met mij contact te hebben via Whatsapp. Zo kan je altijd je vragen stellen als je ergens niet uitkomt.

Meer over mij weten?

Hi! Ik ben Marjolein en ik ben in 2019 begonnen met The Jobfitters. Lees meer over mij op de Over ons-pagina.

Ben jij klaar met piekeren? En wil je nu eens echt de teugels van je carrière in eigen handen nemen?
Maak nu gebruik van de tijdelijke aanbieding voor Jouw Carriere Kompas van €69 voor €47!