Het ontstaan van The Jobfitters

Over 5 jaar bestaat 1/3 van de arbeidsmarkt uit Millenials. Dit is een nieuwe groep arbeidskrachten die andere wensen heeft als de generatie hiervoor. Wij vinden het belangrijk om ons persoonlijk te ontwikkelen, ook zoeken wij flexibiliteit, autonomiteit en bovenal willen we het gevoel hebben dat we ergens aan bijdragen. We gaan dus niet alleen naar werk voor dat fijne salaris aan het einde van de maand. Werk is voor ons een stukje identiteit en een leefstijl. The Jobfitters begrijpt dat.  Wij willen jou helpen om een baan te vinden waar jij blij van wordt.carriereswitch

carriereswitch

Een missie was geboren

Zoals het vaak gaat met een bedrijfs idee- het ontstaat uit een eigen behoefte. Marjolein was op zoek naar een manier om een baan te vinden die echt bij haar paste. Die manier bleek er nog niet te zijn. Dus dan maar – begin 2019 – zelf zorgen dat het er komt.

Inmiddels werken we met een gedreven team aan  ‘fitters’ om mensen op een pragmatische manier te helpen in hun zoektocht naar voldoening in werk.  Stiekem weet jij meer over jezelf dan je nu misschien denkt.  Wij zien het als onze kunst om alles wat jij al in je hoofd hebt zitten om te zetten in actie.

Het is onze missie om jou uit de piekermodus in de actiemodus te helpen.  Zodat jij weer aan het roer van je carrière gaat staan.


De Jobfitters


Lisette Boot

Jobfitters Coach

Erachter komen wie je in de kern bent, je energie terugvinden en dan.. durven doen!

Waar word ik nou echt blij van? Hoe komt het dat ik toch steeds weer tegen dezelfde dingen aan loop? Herkenbaar? Ik help je graag je echte 'ik' te her-ontdekken. Dit doen we door samen op zoek te gaan naar waar jij energie van krijgt, te ontdekken wanneer je vastloopt en je op momenten even een spiegel voor te houden. Speels en toch dichtbij. Met als resultaat, nieuwe inzichten en acties waarmee je verder kan. Nieuwsgierig? Ik ontmoet je graag!


Marjolein Broekhuisen

Founder & Jobfitters Coach

Ik geloof dat heel belangrijk is dat mensen geengageerd zijn met het werk dat ze doen. Het leven is namelijk te kort om onverschillig te zijn over je werk. Vanuit die visie ben ik met The Jobfitters gestart. Het is mijn missie om mensen zoals jij te helpen aan een baan waar je gelukkig van wordt!

De Online Jobfitters Bootcamp is de blauwdruk in jouw carrière. Samen met Lisette help ik je graag deze blauwdruk vorm te geven en door te vertalen naar concrete mogelijkheden waar jij mee aan de slag kunt!Doe de test en ontdek hoe goed de fit met jouw baan is!


Ontvang ook meteen tips hoe je meer voldoening uit je werk kunt halen.