Onze missie

Het leven is te kort om onverschillig te zijn over je werk. Wij helpen slimme en gedreven aanpakkers om de stap naar meer voldoening in het werk echt te zetten. Uit de piekermodus in de actiemodus.

20% van de werkende mensen heeft het idee dat wat ze doen helemaal geen zin heeft. 

Dat vind ik behoorlijk veel.  En in mijn eigen zoektocht naar meer impact en voldoening in mijn werk liep ik vast. Ik ging met loopbaancoaches praten maar die praatten me naar m’n mond toe. Ik ging ook heel veel carrière en zelfhulp boeken lezen maar ook die hielpen me niet om echt de stap naar iets nieuws te durven zetten.

Ik bedacht me, dit moet beter kunnen. Zo’n groot maatschappelijk probleem en nog geen plek waar je naartoe kan als je je zo voelt zoals ik me op dat moment voelde.

Dit was de start van The Jobfitters. Met m’n bedrijf wil ik er zijn voor de echte aanpakkers. Mensen met enthousiasme en energie en een echte no-nonsense mentaliteit. Dit soort mensen willen weten waar ze al hun tijd en energie zinvol en leuk kunnen besteden. Ik wil ze helpen in die zoektocht met zowel mentale als praktische ondersteuning.

Ik geloof namelijk dat we mensen zoals jij nodig hebben. Juist nu. In deze tijd waar we ons druk moeten maken om de toekomst van onze planeet. Mensen zoals jij kunnen we goed gebruiken in de transitie naar een duurzamere en socialere wereld. Ik suggereer niet dat je een carrière in ‘het groen’ moet ambiëren. Jij moet vooral gaan doen waar je goed in bent en waar je energie uithaalt.

Ik heb zelf in jouw schoenen gestaan en heb inmiddels al tientallen mensen geholpen in hun transitie naar meer voldoening in werk. Ik weet wat er voor nodig is om echt de stap te durven maken naar iets nieuws. En ik weet dat het voor iedereen, dus ook voor jou, mogelijk is.

The Jobfitters


Lisette Boot

Jobfitters Coach

Erachter komen wie je in de kern bent, je energie terugvinden en dan.. durven doen!

Waar word ik nou echt blij van? Hoe komt het dat ik toch steeds weer tegen dezelfde dingen aan loop? Herkenbaar? Ik help je graag je echte ‘ik’ te her-ontdekken. Dit doen we door samen op zoek te gaan naar waar jij energie van krijgt, te ontdekken wanneer je vastloopt en je op momenten even een spiegel voor te houden. Speels en toch dichtbij. Met als resultaat, nieuwe inzichten en acties waarmee je verder kan. Nieuwsgierig? Ik ontmoet je graag!

Marjolein Broekhuisen

Founder & Jobfitters Coach

Ik geloof dat heel belangrijk is dat mensen geengageerd zijn met het werk dat ze doen. Het leven is namelijk te kort om onverschillig te zijn over je werk. Vanuit die visie ben ik met The Jobfitters gestart. Het is mijn missie om mensen zoals jij te helpen aan een baan waar je gelukkig van wordt!

De online cursus Jouw Carrière Kompas is de blauwdruk in jouw carrière. Samen met Lisette help ik je graag deze blauwdruk vorm te geven en door te vertalen naar concrete mogelijkheden waar jij mee aan de slag kunt!

Laat je van je horen?

Deel met mij, wie ben jij? Wat zijn jouw dromen? Waar loop je nu tegen aan? Wat houdt je nog tegen? Misschien voel je ergens dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen. Laten we samen kijken of er een klik is en we iets voor elkaar kunnen betekenen. Vul het kennismakingsformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Nog niet overtuigd?
Lees wat anderen zeggen!

Joyce (41)

“Marjolein is een fijne coach. Ze heeft me inzichten gegeven die ik zelf niet bedacht zou hebben. Daarnaast heeft ze mijn zelfvertrouwen ook een boost gegeven door de nadruk te leggen op wat ik allemaal wél kan. De opdrachten die ik heb gedaan waren duidelijk en gaven mij direct inzicht. Ik ben blij dat Marjolein me op weg geholpen heeft, en hoop de komende jaren te genieten van mijn nieuwe baan.”

Jeroen (44)

“Ik ben blij dat Marjolein met raad en daad voor me klaar stond. Marjolein weet feilloos de antwoorden samen te vatten om ze terug te laten komen als een rode draad. Hierdoor blijf je op koers en houd je zelf het doel voor ogen waarvan je misschien aan het begin van het traject niet gedacht had dat het mogelijk was.”

Gaurie (34)

“Marjolein heeft me goede inzichten gegeven voor het schrijven van sollicitatie brieven en het maken van een goed CV. Bovendien heeft zij mij ook het vertrouwen gegeven om na afwijzingen van sollicitaties niet bij de pakken neer te zitten maar om gewoon door te gaan! Kortom, ben enorm blij met haar begeleiding en persoonlijke gesprekken en kan Marjolein aan iedereen aanbevelen!”