Reviews

En verhalen van mensen die je voorgingen

Lees wat anderen zeggen…

"Ik denk eigenlijk dat dit voor iedereen heel leerzaam en leuk is. Jobfitters heeft mij op hele mooie ideeën gebracht die ik nu kan inzetten maar ook op langer termijn kan gebruiken"

Rated 5 out of 5

“Keuzestress, twijfel en onzekerheid. Iedereen kent dit moment wel eens tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Na research op internet ben ik bij The Jobfitters terecht gekomen. Ik had mij aangemeld en binnen één dag werd ik al gebeld. Een kort maar duidelijk verhaal, ik was gelijk enthousiast. Het was een hele leuke en leerzame ervaring. Je loopt door de online cursus en verzamelt heel veel waardevolle inzichten over jezelf en je wensen in een baan. De cursus wordt ondersteund door Persoonlijk Job Advies. Dit was voor mij de perfecte combinatie en inhoudelijk erg goed. Het gaat niet alleen maar over eigenschappen en wat je wel/niet leuk vindt maar het wordt heel persoonlijk door je stukje levenservaring erbij te betrekken. Door de jaren heen ga je de werkervaringen analyseren en sta je stil bij belangrijke signalen die je niet altijd opmerkt door automatisme. Ook heb ik tips gekregen om te blijven evalueren waar je de rest van je leven wat aan hebt. Ik denk eigenlijk dat dit voor iedereen heel leerzaam en leuk is. Je ontdekt niet alleen je voorkeuren maar leert ook nog eens jezelf beter kennen. Dit alles heeft mij op hele mooie ideeën gebracht die ik nu kan inzetten maar ook op langer termijn kan gebruiken. Marjolein bedankt!”

Avatar for Rosalie
Rosalie

“Ik heb het vertrouwen gekregen om na afwijzingen van sollicitaties niet bij de pakken neer te zitten”

Rated 5 out of 5

“Erg leuke samenwerking met Marjolein. Zij heeft mij goede inzichten gegeven in het proces van sollicitatiebrieven schrijven en de indeling van een goede CV. Bovendien heeft zij mij ook het vertrouwen gegeven om na afwijzingen van sollicitaties niet bij de pakken neer te zitten maar om gewoon door te gaan! Kortom, ben enorm blij met haar begeleiding en persoonlijke gesprekken en kan Marjolein aan iedereen aanbevelen voor het verdere verloop van zijn/ haar carrière!”

Avatar for Gaurie
Gaurie

“Jouw Carrière Kompas en het Persoonlijk Job Advies hebben me niet alleen laten zien waar mijn kracht/ passie ligt , maar ook de zet in de juiste richting gegeven om dat te gaan doen wat echt bij me past”

Rated 5 out of 5

“In de periode dat ik aanklopte bij The Jobfitters, zat ik net weer terug op mijn oude werkplek waarbij ik een rol moest aannemen die ik ontgroeid was.
Het eerste gesprek was heel prettig het voelde meteen veilig om diep de materie in te duiken. De spreekwoordelijke klik was er. Dat de gesprekken digitaal plaatsvonden was voor ons een voordeel. We werken/ wonen zeker niet in de zelfde regio. Dit had voor Covid misschien geresulteerd in de keuze voor een andere coach. Ik ben blij dat Marjolein met raad en daad voor me klaar stond.
Ze weet de vinger op de zere plek te leggen zonder verwijten te maken. De spiegel die ze aanreikt betrekt ook een deel van je vrienden en familie. De mensen die dicht bij je staan kennen je immers het beste. Op het moment dat je ze een eerlijk antwoord vraagt over jou als persoon, zullen ze dat ook geven. Marjolein weet feilloos de antwoorden samen te vatten om ze terug te laten komen als een rode draad. Hierdoor blijf je op koers en houd je zelf het doel voor ogen waarvan je misschien aan het begin van het traject niet gedacht had dat het mogelijk was.
Wat ik erg prettig heb ervaren is dat de sessies heel gericht zijn op het vinden van ander/ passend werk. Natuurlijk is er voldoende ruimte om andere zaken te bespreken maar de focus ligt op het vinden van een nieuwe baan.
In mijn zoektocht keek ik eigenlijk niet verder dan de gebaande paden. De eerst vraag was voor mij super helder. Na het traject totaal doelloos. Het traject heeft me niet alleen laten zien waar mijn kracht/ passie ligt , maar ook de zet in de juiste richting gegeven om dat te gaan doen wat echt bij me past.
Eigenlijk is het wel jammer dat het zo een kort traject is. Echter het doel is behaald. Het is echt een waardevol traject geweest, zonder jou inzet zou ik de stap naar docent niet snel hebben gemaakt.
Bedankt voor alles.”

Avatar for Jeroen
Jeroen

“Ik weet nu wat echt bij mij past. En kan dat ook onder woorden brengen. Ik ben ervan overtuigd dat dit de eerste stap is in het verwezenlijken van mijn droom en droomleven”

Rated 5 out of 5

“Ik had een hele mooie baan waarin ik veel van mezelf kon geven en succes had. Toch was ik niet gelukkig in mijn functie, ik deed teveel dingen die niet bij mij pasten en dat leverde stress op. Maar ik was te trots om dat toe te geven. Als ik langer was doorgegaan was ik overspannen geraakt. Ik wist niet zo goed waar te starten, hoe ik nou kon uitvinden wat IK echt wil, wat exact bij mij past, wat mijn droom is.
Dankzij de betaalbare en toegankelijke methode van de online cursus en het Persoonlijk Job Advies, heb ik geleerd:
dat passie en werk niet iets verschillends hoeft te zijn.
Ook heb ik ervaren dat je je droombaan of functie zelf kunt creëren en hoe je dat doet dat het een ontspannen en fijn proces kan zijn, de stap naar een nieuwe uitdaging
Het resultaat is dat ik onafhankelijk van of ik een baan heb en of ik daar gelukkig in ben ja of nee, weet wat echt bij mij past. En precies onder woorden brengen kan brengen wat wat ik wil. Ik ben ervan overtuigd dat dit de eerste stap is in het verwezenlijken van mijn droom en droomleven. Dat ik dat nu durf te doen heb ik echt voor een groot deel aan het advies van Jobfitters te danken!”

Avatar for Hieke
Hieke

“Mijn volgende carrièrestap moest een goed doordachte keuze zijn”

Rated 5 out of 5

“Ik kwam bij The Jobfitters omdat ik niet meer precies wist wat ik nou wilde qua werk. Ik had zelf al wat switches in m’n carrière gemaakt en recruiters hebben dan vaak een negatief beeld. Daarom wilde ik dat mijn volgende carrièrestap een goed doordachte keuze zou zijn.
De online cursus Jouw Carrière Kompas heeft mij inzicht gegeven in waar ik in m’n werk energie van krijg. Ook hebben de oefeningen over mijn persoonlijkheid en vaardigheden me geholpen om goed te kunnen reflecteren op wat ik de arbeidsmarkt te bieden heb.
Met het Persoonlijk Job Advies kreeg ik de bevestiging en het inzicht, die ik kennelijk nodig had om naar de functies te kijken waar ik energie van krijgen. En vooral ook te oriënteren op organisaties die voor mij een goede fit zijn.
Op dit moment heb ik vijf super leuke gesprekken lopen dus fingers crossed!”

Avatar for Alexander
Alexander

Of schrijf zelf een review!

Faas Wilkesstraat 245
1095 MD Amsterdam
T: 06 51 13 71 06
E: info@thejobfitters.nl

Volg ons!