Klanten aan het woord

Image

“Ik wilde een andere baan maar ik wist niet echt in welke richting. Ik vond het soort werk dat ik deed niet meer zo leuk en dacht erover om echt een carriereswitch te gaan maken. Maar ik had geen idee óf ik dat wel moest doen en hoe ik dat dan moest aanpakken.

Dankzij de Online Bootcamp en het Persoonlijk Job Advies van Marjolein, heb ik ontdekt dat ik meer talenten heb dan ik eigenlijk dacht, zelfs in mijn eigen werkveld.

De Bootcamp heeft mij geholpen om beter onder woorden te brengen wat ik in huis heb en wat ik belangrijk vind in een baan.  Vervolgens ben ik door het persoonlijk job advies gaan ontdekken wat voor mij leuke en ook reële job opties waren.

Hierdoor wist ik veel beter wat voor type werk ik wilde gaan doen. Ook kon ik in mijn sollicitatiegesprekken veel beter inschatten of het organisatie en het werk ook bij mij zouden passen. Met als resultaat dat ik nu een baan heb waar ik het echt heel erg naar mijn zin heb en die echt aansluit bij mijn talenten.  En dat ik zonder een carriereswitch te maken toch mijn werkplezier weer terug heb. Ik had niet verwacht dit al zo snel te kunnen vinden!”

Astrid (29)

Image

“Ik kwam bij The Jobfitters omdat ik niet meer precies wist wat ik nou wilde qua werk. Ik had zelf al wat switches in m’n carrière gemaakt en recruiters hebben dan vaak een negatief beeld. Daarom wilde ik dat mijn volgende carrièrestap een goed doordachte keuze zou zijn.

De Online Bootcamp heeft mij inzicht gegeven in waar ik in m’n werk energie van krijg. Ook hebben de oefeningen over mijn persoonlijkheid en vaardigheden me geholpen om goed te kunnen reflecteren op wat ik de arbeidsmarkt te bieden heb.

Met het Persoonlijk Job Advies kreeg ik de bevestiging en het inzicht, die ik kennelijk nodig had om naar de functies te kijken waar ik energie van krijgen. En vooral ook te oriënteren op organisaties die voor mij een goede fit zijn.

Op dit moment heb ik vijf super leuke gesprekken lopen dus fingers crossed!”

Alexander (30)

” Ik had een hele mooie baan waarin ik veel van mezelf kon geven en succes had. Toch was ik niet gelukkig in mijn functie, ik deed teveel dingen die niet bij mij pasten en dat leverde stress op. Maar ik was te trots om dat toe te geven. Als ik langer was doorgegaan was ik overspannen geraakt.  Ik wist niet zo goed waar te starten, hoe ik nou kon uitvinden wat IK echt wil,  wat exact bij mij past, wat mijn droom is.

Dankzij de betaalbare en toegankelijke methode van de Online Bootcamp en het Persoonlijk Job Advies, heb ik
geleerd:
  • dat passie en werk niet iets verschillends hoeft te zijn.
  • Ook heb ik ervaren dat je je droombaan of functie zelf kunt creëren en hoe je dat doet
  • dat het een ontspannen en fijn proces kan zijn, de stap naar een nieuwe uitdaging
Het resultaat is dat ik onafhankelijk van of ik een baan heb en of ik daar gelukkig in ben ja of nee,  weet wat echt bij mij past. En precies onder woorden brengen kan brengen wat wat ik wil. Ik ben ervan overtuigd dat dit de eerste stap is in het verwezenlijken van mijn droom en  droomleven. Dat ik dat nu durf te doen heb ik echt voor een groot deel aan het advies van Jobfitters te danken!”

Hieke (36)

Jobfitters heeft voor een goede reflectie gezorgd, me als het ware ‘een spiegel voorgehouden’ waardoor ik inzag waar mijn sterke eigenschappen lagen! In de tijd voor Jobfitters was ik nog erg zoekende naar mijn droombaan en wat me nou echt enthousiast maakt. Middels het maken van de Online Bootcamp (persoonlijkheidstesten, motivatie, drijfveren)  en door deze telefonisch te bespreken ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Hierbij werd niet puur gekeken naar de opleidingen die ik heb gedaan, waardoor je er achter komt waar echt je interesses liggen! Vervolgens heeft het Persoonlijk Job Advies traject met Marjolein mij geholpen te reflecteren naar de praktijk door passende vakgebieden naar voren te brengen, waar ik in eerste instantie nog niet aan had gedacht. Ook werden er mogelijk interessante bedrijven doorgestuurd waardoor ik me kon oriënteren of dit vakgebied inderdaad passend is. Momenteel ben ik veel gerichter aan het zoeken waardoor ik zeker weet dat mijn droombaan ga vinden!” 

Sylvie (28)

“Voordat ik bij Jobfitters kwam was ik onzeker over mijn lange termijn carrière doel – wat wil ik nou eigenlijk bereiken? Waar wil ik heen? Dankzij de bootcamp ben ik tot heldere en concrete inzichten gekomen die mij hebben doen realiseren dat ik eigenlijk heel goed op weg was naar een lange termijn doel dat heel goed bij mij past. Ik heb namelijk de bevestiging gekregen dat wat ik momenteel doe ook iets is waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg maar tegelijk ben ik geholpen met concrete ideeën voor vervolgstappen in mijn carrière. Kortom – ik weet dat wat ik nu doe goed bij mij past en ik weet ook waar ik heen wel en hoe ik daar moet komen. Ik zou daarom ook iedereen Jobfitters aanraden! Niet alleen als je het even helemaal niet meer weet qua carrière maar ook als je op zoek bent naar bevestiging of twijfelt over waar je carrière heengaat.”

Eline (29)