Reviews

En verhalen van mensen die je voorgingen

Lees wat anderen zeggen…

“Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen en ik heb inzichten gekregen die ik zelf niet bedacht zou hebben ”

Rated 5 out of 5

“Ineens was ik mijn baan kwijt, geen ramp want ik wilde eigenlijk al een poosje wat anders, maar ik wist niet zo goed wat ik wilde en wat ik kon. Nu stond ik plotseling voor het blok, om een juiste keuze te maken voor de toekomst besloot ik Jobfitters in te schakelen. Een beslissing waar ik geen spijt van heb gehad!
Marjolein is een fijne coach. Ze heeft me inzichten gegeven die ik zelf niet bedacht zou hebben. Daarnaast heeft ze mijn zelfvertrouwen ook een boost gegeven door de nadruk te leggen op wat ik allemaal wél kan. De opdrachten die ik heb gedaan waren duidelijk en gaven mij direct inzicht. In de online gesprekken heeft Marjolein me handige tools en tips meegegeven waar ik zelf mee aan de slag kan.Toen ik vrij onverwacht halverwege het coachingstraject ineens een baan aangeboden kreeg heb ik met Marjolein kunnen bespreken of dat een goede keuze voor me zou zijn. Het laatste deel van het traject is Marjolein heel flexibel gebleken.In plaats van verder te gaan op het onderwerp ‘een passende juiste functie vinden’, is ze geschakeld naar hoe maken we deze baan voor jou tot een succes. Ik ben blij dat Marjolein me op weg geholpen heeft, en hoop de komende jaren te genieten van mijn nieuwe baan.
En mocht ik ooit weer op zoek moeten… dan pak ik mijn Persoonlijke Carriere Canvas uit de online cursus en het Persoonlijk Job Advies van Marjolein er gewoon weer bij.”

Avatar for Joyce
Joyce

"Ik heb nu eindelijk een baan waar ik het heel erg naar mijn zin heb en die ook aansluit bij mijn talenten"

Rated 5 out of 5

“Ik wilde een andere baan maar ik wist niet echt in welke richting. Ik vond het soort werk dat ik deed niet meer zo leuk en dacht erover om echt een carrièreswitch te gaan maken. Maar ik had geen idee óf ik dat wel moest doen en hoe ik dat dan moest aanpakken.
Dankzij de online cursus Jouw Carrière Kompas en het Persoonlijk Job Advies van Marjolein, heb ik ontdekt dat ik meer talenten heb dan ik eigenlijk dacht, zelfs in mijn eigen werkveld.
Jouw Carrière Kompas heeft mij geholpen om beter onder woorden te brengen wat ik in huis heb en wat ik belangrijk vind in een baan. Vervolgens ben ik door het persoonlijk job advies gaan ontdekken wat voor mij leuke en ook reële job opties waren.
Hierdoor wist ik veel beter wat voor type werk ik wilde gaan doen. Ook kon ik in mijn sollicitatiegesprekken veel beter inschatten of het organisatie en het werk ook bij mij zouden passen. Met als resultaat dat ik nu een baan heb waar ik het echt heel erg naar mijn zin heb en die echt aansluit bij mijn talenten. En dat ik zonder een carrièreswitch te maken toch mijn werkplezier weer terug heb. Ik had niet verwacht dit al zo snel te kunnen vinden!”

Avatar for Astrid
Astrid

“Ik was in eerste instantie sceptisch over een online cursus maar het tegendeel bleek waar! Ik heb heel veel gehad aan de online cursus Jouw Carrière Kompas.”

Rated 5 out of 5

“Na een mooie studententijd stond ik voor een groot beslissingsmoment. Mijn afgeronde studies zijn erg breed, hierdoor kon ik niet specifiek genoeg zijn in mijn zoektocht naar een baan. Ik wist simpelweg niet goed wat ik zelf wilde.
Tijdens het traject ben ik allereerst veel over mijzelf te weten gekomen door middel van Jouw Carrière Kompas. Ik was eerlijk gezegd een beetje sceptisch over een “online cursus om jezelf beter te leren kennen”. Ik was bang dat het te theoretisch voor me zou zijn. Maar het tegendeel bleek waar! Ik heb veel aan de online cursus gehad omdat de opdrachten op zo’n manier zijn opgesteld dat ik vanaf verschillende kanten naar mijn vaardigheden, eigenschappen en kennis heb kunnen kijken. Het is op een praktische manier vormgegeven en geeft ook veel aandacht aan de vaak- negeerde details over bijvoorbeeld de werkomgeving.
Daarnaast hebben de Persoonlijk Job Advies sessies met Marjolein de resultaten uit de Online Cursus op een praktische manier toegepast op vraagstukken. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende opties geanalyseerd op basis van mijn zelfreflectie. Tijdens het traject had ik wat sollicitaties lopen, deze hebben we kunnen bespreken en Marjolein heeft me geholpen om zekerder de vervolggesprekken in te gaan. Tegen het einde van het traject heb ik zelfs een aanbod gekregen!
Ik kan Jobfitters aanraden wanneer je niet zeker bent over je vervolg stap (of je eerste stap) op de arbeidsmarkt. Ontzettend bedankt voor alles Marjolein!”

Avatar for Marin
Marin

"Het heeft voor mij verhelderend en bevrijdend gewerkt"

Rated 5 out of 5

“Ik had geen duidelijk beeld van mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Dankzij de online cursus Jouw Carrière Kompas en het Persoonlijk Job Advies met Marjolein heb ik breed leren kijken naar het inzetten van mijn kwaliteiten en talenten in andere sectoren en functies, wat verhelderend en bevrijdend werkt. Marjolein heeft in korte tijd een heldere kijk en duidelijk referentiekader op mijn doelen en wensen gekregen, waardoor ze samen met mij vanuit een helikopterview kon laten zien wat er allemaal mogelijk is met mijn wensen, doelen en ambities voor de toekomst, dit op een heldere, bondige en pakkende manier, zodat ik er ook echt mee van start kan in de praktijk, op lange en korte termijn (komende maanden en jaren).”

Avatar for John
John

"Ik heb de bevestiging gekregen die ik nodig had om tevreden te zijn over mijn carrièrepad"

Rated 5 out of 5

“Voordat ik bij Jobfitters kwam was ik onzeker over mijn lange termijn carrière doel – wat wil ik nou eigenlijk bereiken? Waar wil ik heen? Dankzij de online cursus Jouw Carrière Kompas ben ik tot heldere en concrete inzichten gekomen die mij hebben doen realiseren dat ik eigenlijk heel goed op weg was naar een lange termijn doel dat heel goed bij mij past. Ik heb namelijk de bevestiging gekregen dat wat ik momenteel doe ook iets is waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg maar tegelijk ben ik geholpen met concrete ideeën voor vervolgstappen in mijn carrière. Kortom – ik weet dat wat ik nu doe goed bij mij past en ik weet ook waar ik heen wil en hoe ik daar moet komen. Ik zou daarom ook iedereen Jobfitters aanraden! Niet alleen als je het even helemaal niet meer weet qua carrière maar ook als je op zoek bent naar bevestiging of twijfelt over waar je carrière heengaat.”

Avatar for Eline
Eline

Of schrijf zelf een review!

Faas Wilkesstraat 245
1095 MD Amsterdam
T: 06 51 13 71 06
E: info@thejobfitters.nl

Volg ons!