Reviews

En verhalen van mensen die je voorgingen

Lees wat anderen zeggen…

“Ik heb het vertrouwen gekregen om na afwijzingen van sollicitaties niet bij de pakken neer te zitten”

Rated 5 out of 5
23 november 2021

“Erg leuke samenwerking met Marjolein. Zij heeft mij goede inzichten gegeven in het proces van sollicitatiebrieven schrijven en de indeling van een goede CV. Bovendien heeft zij mij ook het vertrouwen gegeven om na afwijzingen van sollicitaties niet bij de pakken neer te zitten maar om gewoon door te gaan! Kortom, ben enorm blij met haar begeleiding en persoonlijke gesprekken en kan Marjolein aan iedereen aanbevelen voor het verdere verloop van zijn/ haar carrière!”

Avatar for Gaurie
Gaurie

“Jouw Carrière Kompas en het Persoonlijk Job Advies hebben me niet alleen laten zien waar mijn kracht/ passie ligt , maar ook de zet in de juiste richting gegeven om dat te gaan doen wat echt bij me past”

Rated 5 out of 5
23 november 2021

“In de periode dat ik aanklopte bij The Jobfitters, zat ik net weer terug op mijn oude werkplek waarbij ik een rol moest aannemen die ik ontgroeid was.
Het eerste gesprek was heel prettig het voelde meteen veilig om diep de materie in te duiken. De spreekwoordelijke klik was er. Dat de gesprekken digitaal plaatsvonden was voor ons een voordeel. We werken/ wonen zeker niet in de zelfde regio. Dit had voor Covid misschien geresulteerd in de keuze voor een andere coach. Ik ben blij dat Marjolein met raad en daad voor me klaar stond.
Ze weet de vinger op de zere plek te leggen zonder verwijten te maken. De spiegel die ze aanreikt betrekt ook een deel van je vrienden en familie. De mensen die dicht bij je staan kennen je immers het beste. Op het moment dat je ze een eerlijk antwoord vraagt over jou als persoon, zullen ze dat ook geven. Marjolein weet feilloos de antwoorden samen te vatten om ze terug te laten komen als een rode draad. Hierdoor blijf je op koers en houd je zelf het doel voor ogen waarvan je misschien aan het begin van het traject niet gedacht had dat het mogelijk was.
Wat ik erg prettig heb ervaren is dat de sessies heel gericht zijn op het vinden van ander/ passend werk. Natuurlijk is er voldoende ruimte om andere zaken te bespreken maar de focus ligt op het vinden van een nieuwe baan.
In mijn zoektocht keek ik eigenlijk niet verder dan de gebaande paden. De eerst vraag was voor mij super helder. Na het traject totaal doelloos. Het traject heeft me niet alleen laten zien waar mijn kracht/ passie ligt , maar ook de zet in de juiste richting gegeven om dat te gaan doen wat echt bij me past.
Eigenlijk is het wel jammer dat het zo een kort traject is. Echter het doel is behaald. Het is echt een waardevol traject geweest, zonder jou inzet zou ik de stap naar docent niet snel hebben gemaakt.
Bedankt voor alles.”

Avatar for Jeroen
Jeroen

“Ik weet nu wat echt bij mij past. En kan dat ook onder woorden brengen. Ik ben ervan overtuigd dat dit de eerste stap is in het verwezenlijken van mijn droom en droomleven”

Rated 5 out of 5
23 november 2021

“Ik had een hele mooie baan waarin ik veel van mezelf kon geven en succes had. Toch was ik niet gelukkig in mijn functie, ik deed teveel dingen die niet bij mij pasten en dat leverde stress op. Maar ik was te trots om dat toe te geven. Als ik langer was doorgegaan was ik overspannen geraakt. Ik wist niet zo goed waar te starten, hoe ik nou kon uitvinden wat IK echt wil, wat exact bij mij past, wat mijn droom is.
Dankzij de betaalbare en toegankelijke methode van de online cursus en het Persoonlijk Job Advies, heb ik geleerd:
dat passie en werk niet iets verschillends hoeft te zijn.
Ook heb ik ervaren dat je je droombaan of functie zelf kunt creëren en hoe je dat doet dat het een ontspannen en fijn proces kan zijn, de stap naar een nieuwe uitdaging
Het resultaat is dat ik onafhankelijk van of ik een baan heb en of ik daar gelukkig in ben ja of nee, weet wat echt bij mij past. En precies onder woorden brengen kan brengen wat wat ik wil. Ik ben ervan overtuigd dat dit de eerste stap is in het verwezenlijken van mijn droom en droomleven. Dat ik dat nu durf te doen heb ik echt voor een groot deel aan het advies van Jobfitters te danken!”

Avatar for Hieke
Hieke

“Mijn volgende carrièrestap moest een goed doordachte keuze zijn”

Rated 5 out of 5
23 november 2021

“Ik kwam bij The Jobfitters omdat ik niet meer precies wist wat ik nou wilde qua werk. Ik had zelf al wat switches in m’n carrière gemaakt en recruiters hebben dan vaak een negatief beeld. Daarom wilde ik dat mijn volgende carrièrestap een goed doordachte keuze zou zijn.
De online cursus Jouw Carrière Kompas heeft mij inzicht gegeven in waar ik in m’n werk energie van krijg. Ook hebben de oefeningen over mijn persoonlijkheid en vaardigheden me geholpen om goed te kunnen reflecteren op wat ik de arbeidsmarkt te bieden heb.
Met het Persoonlijk Job Advies kreeg ik de bevestiging en het inzicht, die ik kennelijk nodig had om naar de functies te kijken waar ik energie van krijgen. En vooral ook te oriënteren op organisaties die voor mij een goede fit zijn.
Op dit moment heb ik vijf super leuke gesprekken lopen dus fingers crossed!”

Avatar for Alexander
Alexander

“Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen en ik heb inzichten gekregen die ik zelf niet bedacht zou hebben ”

Rated 5 out of 5
23 november 2021

“Ineens was ik mijn baan kwijt, geen ramp want ik wilde eigenlijk al een poosje wat anders, maar ik wist niet zo goed wat ik wilde en wat ik kon. Nu stond ik plotseling voor het blok, om een juiste keuze te maken voor de toekomst besloot ik Jobfitters in te schakelen. Een beslissing waar ik geen spijt van heb gehad!
Marjolein is een fijne coach. Ze heeft me inzichten gegeven die ik zelf niet bedacht zou hebben. Daarnaast heeft ze mijn zelfvertrouwen ook een boost gegeven door de nadruk te leggen op wat ik allemaal wél kan. De opdrachten die ik heb gedaan waren duidelijk en gaven mij direct inzicht. In de online gesprekken heeft Marjolein me handige tools en tips meegegeven waar ik zelf mee aan de slag kan.Toen ik vrij onverwacht halverwege het coachingstraject ineens een baan aangeboden kreeg heb ik met Marjolein kunnen bespreken of dat een goede keuze voor me zou zijn. Het laatste deel van het traject is Marjolein heel flexibel gebleken.In plaats van verder te gaan op het onderwerp ‘een passende juiste functie vinden’, is ze geschakeld naar hoe maken we deze baan voor jou tot een succes. Ik ben blij dat Marjolein me op weg geholpen heeft, en hoop de komende jaren te genieten van mijn nieuwe baan.
En mocht ik ooit weer op zoek moeten… dan pak ik mijn Persoonlijke Carriere Canvas uit de online cursus en het Persoonlijk Job Advies van Marjolein er gewoon weer bij.”

Avatar for Joyce
Joyce

Of schrijf zelf een review!