Reviews

En verhalen van mensen die je voorgingen

Lees wat anderen zeggen…

"Ik heb nu eindelijk een baan waar ik het heel erg naar mijn zin heb en die ook aansluit bij mijn talenten"

Rated 5 out of 5
23 november 2021

“Ik wilde een andere baan maar ik wist niet echt in welke richting. Ik vond het soort werk dat ik deed niet meer zo leuk en dacht erover om echt een carrièreswitch te gaan maken. Maar ik had geen idee óf ik dat wel moest doen en hoe ik dat dan moest aanpakken.
Dankzij de online cursus Jouw Carrière Kompas en het Persoonlijk Job Advies van Marjolein, heb ik ontdekt dat ik meer talenten heb dan ik eigenlijk dacht, zelfs in mijn eigen werkveld.
Jouw Carrière Kompas heeft mij geholpen om beter onder woorden te brengen wat ik in huis heb en wat ik belangrijk vind in een baan. Vervolgens ben ik door het persoonlijk job advies gaan ontdekken wat voor mij leuke en ook reële job opties waren.
Hierdoor wist ik veel beter wat voor type werk ik wilde gaan doen. Ook kon ik in mijn sollicitatiegesprekken veel beter inschatten of het organisatie en het werk ook bij mij zouden passen. Met als resultaat dat ik nu een baan heb waar ik het echt heel erg naar mijn zin heb en die echt aansluit bij mijn talenten. En dat ik zonder een carrièreswitch te maken toch mijn werkplezier weer terug heb. Ik had niet verwacht dit al zo snel te kunnen vinden!”

Avatar for Astrid
Astrid

“Ik was in eerste instantie sceptisch over een online cursus maar het tegendeel bleek waar! Ik heb heel veel gehad aan de online cursus Jouw Carrière Kompas.”

Rated 5 out of 5
23 november 2021

“Na een mooie studententijd stond ik voor een groot beslissingsmoment. Mijn afgeronde studies zijn erg breed, hierdoor kon ik niet specifiek genoeg zijn in mijn zoektocht naar een baan. Ik wist simpelweg niet goed wat ik zelf wilde.
Tijdens het traject ben ik allereerst veel over mijzelf te weten gekomen door middel van Jouw Carrière Kompas. Ik was eerlijk gezegd een beetje sceptisch over een “online cursus om jezelf beter te leren kennen”. Ik was bang dat het te theoretisch voor me zou zijn. Maar het tegendeel bleek waar! Ik heb veel aan de online cursus gehad omdat de opdrachten op zo’n manier zijn opgesteld dat ik vanaf verschillende kanten naar mijn vaardigheden, eigenschappen en kennis heb kunnen kijken. Het is op een praktische manier vormgegeven en geeft ook veel aandacht aan de vaak- negeerde details over bijvoorbeeld de werkomgeving.
Daarnaast hebben de Persoonlijk Job Advies sessies met Marjolein de resultaten uit de Online Cursus op een praktische manier toegepast op vraagstukken. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende opties geanalyseerd op basis van mijn zelfreflectie. Tijdens het traject had ik wat sollicitaties lopen, deze hebben we kunnen bespreken en Marjolein heeft me geholpen om zekerder de vervolggesprekken in te gaan. Tegen het einde van het traject heb ik zelfs een aanbod gekregen!
Ik kan Jobfitters aanraden wanneer je niet zeker bent over je vervolg stap (of je eerste stap) op de arbeidsmarkt. Ontzettend bedankt voor alles Marjolein!”

Avatar for Marin
Marin

Of schrijf zelf een review!