Reviews

En verhalen van mensen die je voorgingen

Lees wat anderen zeggen…

“Uit het Persoonlijk Job Advies zijn concrete actiepunten gekomen. Erg fijn, want daar liep ik zelf vast”

Rated 5 out of 5

“Al enige tijd liep ik met de vraag rond: is dit echt wat ik wil qua werk? Ik was niet ontevreden over mijn werk in het onderwijs, maar veel randvoorwaarden zorgden wel voor grote twijfels. Eigenlijk had ik geen idee wat ik wilde.
Jouw Carrière Kompas van The Jobfitters en de gesprekken met Marjolein hebben ervoor gezorgd dat ik weet wat voor werk bij mij past. Door de oefeningen uit de online cursus in te vullen ben ik in gaan zien wat ik belangrijk vind in en buiten mijn werk en hoe een baan in mijn leven moet passen. Tijdens het Persoonlijk Job Advies met Marjolein vroeg zij hierop door waardoor ik aan het denken werd gezet over wat ik wil binnen nu en vijf jaar.
Uit het Persoonlijk Job Advies zijn concrete actiepunten gekomen. Erg fijn, want daar liep ik zelf vast. Het was voor mij geen belemmering dat de gesprekken online plaatsvonden. Gezien de reisafstand was het gemakkelijk en Marjolein stelt je online zeker op je gemak om vrijuit over je toekomst, dromen, keuzes en verwachtingen te spreken. Marjolein, bedankt! “

Avatar for Ilse
Ilse

“Ik ben veel gerichter aan het zoeken waardoor ik zeker weet dat ik mijn droombaan ga vinden!”

Rated 5 out of 5

“Jobfitters heeft voor een goede reflectie gezorgd, me als het ware ‘een spiegel voorgehouden’ waardoor ik inzag waar mijn sterke eigenschappen lagen! In de tijd voor Jobfitters was ik nog erg zoekende naar mijn droombaan en wat me nou echt enthousiast maakt. Middels het maken van de online cursus Jouw Carrière Kompas (persoonlijkheidstesten, motivatie, drijfveren) en door deze telefonisch te bespreken ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Hierbij werd niet puur gekeken naar de opleidingen die ik heb gedaan, waardoor je er achter komt waar echt je interesses liggen! Vervolgens heeft het Persoonlijk Job Advies traject met Marjolein mij geholpen te reflecteren naar de praktijk door passende vakgebieden naar voren te brengen, waar ik in eerste instantie nog niet aan had gedacht. Ook werden er mogelijk interessante bedrijven doorgestuurd waardoor ik me kon oriënteren of dit vakgebied inderdaad passend is. Momenteel ben ik veel gerichter aan het zoeken waardoor ik zeker weet dat mijn droombaan ga vinden!”

Avatar for Sylvie
Sylvie

Of schrijf zelf een review!

Faas Wilkesstraat 245
1095 MD Amsterdam
T: 06 51 13 71 06
E: info@thejobfitters.nl

Volg ons!