Heb jij moeite met kiezen?

Je bent natuurlijk niet voor niets begonnen aan deze cursus. Misschien heb je een saaie baan? Ben je klaar met die eindeloze vergaderingen die nergens over gaan? Of ben jij eigenlijk helemaal geen type om je dagen achter een beeldscherm te vullen?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je nu gewoon even niet zo lekker in je vel zit op het werk. En dan is de vraag: wat nu? Hoe kan je de situatie veranderen en weer met positieve energie naar je werk? Wordt het misschien tijd voor iets nieuws?

Veel mensen voelen hier angst. Ze weten niet wat ze in vredesnaam moeten doen.  Er zijn zoveel mogelijkheden en daaruit kiezen is lastig. Je vindt waarschijnlijk een hoop dingen leuk, maar mijn hemel; wat is nou mijn passie? Waarvoor ben ik op deze planeet?

De grootsheid van die vraag remt je af. En je verdwaalt in alle mogelijkheden die er zijn.  Hier maak je waarschijnlijk een denk fout.

Je gaat er namelijk vanuit dat je maar een roeping hebt. En die roeping moet je zien te vinden. Nou ik kan je vertellen, dan kan je lang bezig zijn. En waarschijnlijk ga je die nooit vinden ook.