Hoe Ron als recruiter betekenis haalt uit zijn werk

Gepost op:

27 mei 2020

Sinds een tijdje werken we samen met Recruiter Ron Jansen van Recruitmentmakers om mensen zoals jij te helpen aan een betekenisvolle baan.

Impact in werk  is een belangrijk thema voor de millennial. Het wordt dus voor werkgevers des te belangrijk om in hun vacatures aan te geven waarom deze baan er toe doet, welke bijdrage er wordt geleverd aan de maatschappij, milieu of aan de wereld. Het doel of bestaansrecht van de organisatie is een belangrijk selectiecriteria voor de millennial. Menig recruiter zal dus gerichte strategieën en nieuwe manieren moeten ontwikkelen om deze doelgroep aan te trekken. 

Door The Jobfitters is Ron ook kritisch gaan kijken naar zijn eigen baan als recruiter. Waar geeft hij betekenis aan en hoe geeft zijn werk hem betekenis?

Ben jij benieuwd hoe een Recruiter aankijkt tegen het thema ‘betekenisvol werk’ ? En wat zijn tips zijn voor werkzoekenden in hun zoektocht naar een betekenisvolle baan?

Lees dan Ron zijn verhaal als Recruiter op HireXL.


Interessant? Deel de post!

Ben jij klaar voor een nieuwe richting in je carrière?

Download dit carrièreswitch stappenplan om vanaf nu meer voldoening uit je werk te halen.

Over de schrijver
Marjolein Broekhuisen
Aangenaam. Mijn naam is Marjolein Broekhuisen en ik ben initiatiefnemer van carrièreswitch platform The Jobfitters. Het is mijn missie om mensen te helpen een baan te vinden waar ze blij van worden. Met The Jobfitters wil ik mensen inspireren over wat er allemaal mogelijk is en praktische handvatten bieden om een switch te kunnen en durven maken. Ik werk samen met een specialistisch team om onze bezoekers en klanten te verrassen met informatieve en leuke content en relevante diensten voor als je een carrièreswitch overweegt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *