Archieven: Trainingen

Jouw Carrière Kompas

Super goed dat je deze stap hebt gezet om meer voldoening uit je werk te halen. Het zijn dit soort stappen die ervoor zorgen dat je uit de piekermodus in de actiemodus komt. Je zult zien dat je vanaf nu carrière keuzes gaat maken die echt bij je passen.

Met de online cursus Jouw Carrière Kompas wil ik jou helpen om alle chaos in je hoofd op een rij te krijgen. Je hebt vast allerlei ideeën over wat je zou willen met je carrière maar krijgt er geen vat op omdat het allemaal losse gedachtes zijn. Hoe fijn is het als je die gedachtes nu echt onder woorden brengt?

De cursus bestaat uit praktische en inspirerende oefeningen die jou gaan helpen antwoord te geven op de vragen: Wie ben ik? Wat wil ik? Waar ben ik goed in? Wat vind ik belangrijk in mijn werk? Waar haal ik energie uit?

Al die antwoorden heb je straks in één overzicht namelijk op jouw Persoonlijke Carrière Canvas.

Inmiddels hebben honderden mensen de cursus gedaan en weet ik dus ook heel goed welke vragen onze klanten hebben. Dit kunnen zowel praktische als inhoudelijke vragen over de oefeningen zijn. Ik heb ze hier onder elkaar gezet in een overzicht.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik ergens terecht als ik vragen heb over een oefening of vastloop?

  Voel je altijd vrij om een mailtje te sturen naar info@thejobfitters.nl. Al je vragen beantwoord ik binnen 2 werkdagen. Wil je liever nog sneller reactie? Dan kan je mij een appje sturen naar 0651137106.

  Ik vind het belangrijk dat jij de opdrachten met vertrouwen kunt doen dus schroom vooral niet om met mij contact op te nemen.

 • Straks heb ik dit afgerond, en wat dan?

  Dan wordt het tijd om die inzichten die je hebt opgedaan te gaan koppelen aan banen. Misschien heb je zelf al weleens nagedacht over banen opties die je zou willen overwegen. Maar het kan ook zijn dat je echt nog geen idee hebt wat een mogelijke volgende stap voor jou zou kunnen zijn. Afhankelijk van hoe ver je bent in je zoektocht kan ik je op twee manieren helpen:

  • Als je een frisse kijk wil op banen die bij jou profiel passen: Dan kan je kiezen voor Persoonlijk Job Advies. Ik zal op basis van jouw profiel suggesties doen voor banen die mij passend lijken voor jou. Gedurende een coachingsgesprek van 1.5 uur zullen we deze banen doornemen en samen de overwegingen bespreken. Aan het einde van dit gesprek hoop ik dat jij een duidelijker beeld hebt bij de type banen waar jij voor wilt gaan. Lees hier meer over Persoonlijk Jobadvies.
  • Als je al weet welke banen opties je wilt overwegen maar een extra steuntje in je rug nodig hebt. Dan kan je kiezen om je aan te sluiten bij een Succes Team. Samen met een groep gelijkgestemden ga jij aan de slag met jouw actieplan. Jullie helpen elkaar om jullie dromen waar te maken! Lees hier meer over Succes Teams en hoe jij je erbij kunt aansluiten.
 • Ik weet veel over mezelf en mijn interesses maar vind het moeilijk om dit aan een concrete baan te koppelen. Hoe kan ik dit het beste doen?

  Ik wil je hier graag bij helpen. Het koppelen van jouw zelf inzichten aan concrete banen is lastig. Je denkt vaak in patronen en komt hier moeilijk los van. Dan helpt het als een buitenstaander met je meedenkt. Iemand die nog niet beïnvloed is door alles wat jij al hebt gezegd en gedaan in het verleden.

  Ik heb inmiddels veel van mijn klanten nieuwe inzichten kunnen geven over banen opties waar ze zelf nooit aan hadden gedacht. Een van mijn klanten is zelfs naast zijn baan trouwambtenaar geworden en kan eindelijk zijn charme en presentatie skills kwijt in een baan waar hij mensen gelukkig mee maakt.

  Wil jij ook een frisse blik op jouw carrière? Kijk dan eens naar Persoonlijk Jobadvies.

 • Is er ook een mogelijkheid voor 1-op-1 begeleiding gedurende de cursus?
  Gedurende de cursus kan je mij altijd een mailtje sturen of een appje met vragen over het cursus materiaal. Heb jij echter behoefte aan wat intensievere begeleiding gedurende de hele cursus? Dan kan je gebruik maken van de mogelijkheid voor 1op1 coaching. Stuur mij een mailtje naar info@thejobfitters.nl. Dan plan ik een intake met jou in zodat we deze mogelijkheid kunnen bespreken.
 • Tot wanneer hou ik toegang tot de online omgeving?
  Je houdt drie maanden toegang tot de online omgeving.
Begin met de cursus!