Hoe wij helpen

Succesteam

Maak jouw dromen werkelijkheid

Als je aan een nieuw carrière avontuur wilt beginnen dan is dat best spannend. Je schrijft heel veel brieven in de hoop dat je wordt uitgenodigd. Toch krijg je vaak de deksel op je neus. Bovendien concurreer je al gauw met mensen die meer ervaring hebben in het vakgebied waar jij naar wilt switchen. Dat maakt je onzeker en je voelt je in het hele proces alleen.

Iets alleen doen is nooit een goed idee. De wereldberoemde carrière coach Barbara Sher stelt” Isolation is a dream killer.” Je hebt andere mensen nodig voor goede ideeën, om je in contact te brengen met de juiste mensen en je te motiveren om door te zetten.

Ik geloof—net als Barbara—dat je in het leven mooie dingen bereikt als je elkaar helpt. Ik wil je daarom helpen om aan zo’n groep mensen te komen zodat jij vanaf nu er nooit meer alleen voor staat.

‘We depend on each other’s dreams coming true.’

— Barbara Sher

Ja, ik wil in een succesteam!

Ben je klaar om in een team gelijkgestemden jouw dromen werkelijkheid te maken? Meld je dan nu aan voor de wachtlijst van een Succes Team.  Je wordt op de hoogte gesteld zodra er genoeg aanmeldingen zijn. We starten gemiddeld 1 keer per maand met een Succes Team. Na je aanmelding bellen we je ook even op om jouw wensen in een team te bespreken zodat we de juiste match kunnen maken.

  Wat is een succesteam?

  Een succes team is een kleine groep van zes mensen die acht weken lang iedere week bij elkaar komt om elkaar te helpen met het verwezenlijken van jullie dromen.

  Samen met deze groep mensen ga jij jouw carrière avontuur aan. Dit zijn mensen met wie je kunt sparren, informatie kunt delen en contacten kunt uitwisselen. Je zult zien dat je daardoor veel sneller stappen maakt dan wanneer je alleen achter je computer op vacaturesites gaat scrollen.

  • Met zes gelijkgestemden jullie dromen verwezenlijken.
  • Samen actieplannen opstellen en deze opvolgen.
  • Elkaar motiveren om ergens echt voor te gaan.
  • Een teamgevoel in het kwetsbare proces van solliciteren
  • Iedere week een stok achter de deur.
  • Je netwerk uitbreiden en hierdoor kansen creëren.

  Hoe werkt het?

  Samen met jouw succes team ga jij aan de slag om je ambities werkelijkheid te maken.

  Iedere week spreken jullie met elkaar af om elkaar te helpen.

  Samen brainstormen over nieuwe oplossingen voor problemen; ze zullen je introduceren bij iemand die bij een bedrijf werkt waar jij graag wilt werken; ze geven je de support die je nodig hebt voor je eerste job interview; en als je er even doorheen zit dan zijn ze er om jou te supporten.

  Je gaat aan je dromen werk net zoals je dat vroeger op school moest doen. Je kwam je verplichtingen na en had je klasgenoten als support. Dat heb je nu weer maar dan in een andere setting. Fijn toch?

  Wat krijg je?

  • Een netwerk van mensen die je allemaal willen helpen.
  • Inspirerende en leuke opdrachten om elkaar te helpen.
  • Iedere week een digitale check-in van minimaal een uur.
  • Twee masterclasses met boordevol tips over (digitaal) solliciteren en netwerken.

  Wil jij je graag aansluiten bij een Succesteam?

  Schrijf je nu vrijblijvend in voor de wachtlijst. We nemen ook contact met je op om jouw wensen in een team te bespreken.

  ‘Velen dromen van geluk terwijl anderen wakker zijn en eraan werken.’
  — FG

  Ja, ik wil in een succesteam!